En stjernebesat Woody Allen filmsamling fra perioden 2007-2014. Boksen indeholder de 7 følgende titler fra den forbløffende instruktør, Woody Allen:  Cassandra's Dream
To London-brødre er hårde op for kontanter, og begge har piger at se efter. Når den rige onkel Howard kommer til byen og accepterer at hjælpe dem, indrømmer han, at hans økonomi er under efterforskning, og han beder dem om at gøre ham en tjeneste og "tage sig af" et gammelt forretningsforhold for at holde hans problemer under svøb. Filmen følger deres kamp med umoralskheden i denne anmodning, og hvordan hver bror vælger at tackle det.

Vickey Cristina Barcelona
Den seksuelt eventyrlystne Cristina og hendes ven Vicky, tager på ferie i Barcelona, hvor de møder den berømte og fuldstændig forførende maler, Juan Antonio. Vicky vil ikke dykke ned i et seksuelt eventyr,  for hendes forestående ægteskab. Men Cristina bliver straks betaget af Juan Antonio's frie ånd, og hans romantiske lokkelse forbedres, når hun hører de lækre detaljer om hans skilsmisse fra medkunstneren, den stormfulde Maria Elena.

You will meet a tall dark stranger
Man følger et par ægtepar Alfie og Helena og deres datter Sally, og mand Roy, da deres lidenskaber, ambitioner og ængstelse fører dem til problemer og ud af deres sind. Efter at Alfie forlader Helena for at forfølge sin fortabte ungdom og en frisindet opkaldspige ved navn Charmaine, opgiver Helena rationalitet og overgiver sit liv til den uklare råd fra en charlatansk formue. Ulykkelig i sit ægteskab udvikler Sally en crush på sin smukke kunstgalleri-chef, Greg, mens Roy, en forfatter, der nervøst venter på svaret på sit seneste manuskript, bliver moonstruck over Dia, en mysteriumskvinde, der fanger blikket gennem et vindue i nærheden. 

Midnight in Paris
Gil og Inez rejser til Paris på hendes forældres forretningsrejse. Gil er en succesrig Hollywood-forfatter, men kæmper med sin første roman. Han forelsker sig i byen og mener, at han og Inez skulle flytte dertil, efter de er gift, men Inez deler ikke sine romantiske forestillinger om byen. Når Inez går ud og danser med sine venner, tager Gil en tur ved midnat og opdager, hvad der kan være den ultimative inspirationskilde til at skrive. Gils daglige vandreture ved midnat i Paris kunne føre ham tættere på hjertet af byen, men længere væk fra kvinden, han er ved at gifte sig med.

To Rome with love
I Rom møder Amerika-turisten Hayley den lokale advokat Michelangelo på gaden og snart forelsker de sig i hinanden. Hayleys forældre, psykiateren Phyllis og den pensionerede musikproducent Jerry, rejser til Rom for at møde Michelangelo og hans forældre. Da Jerry lytter til Michelangelos far Giancarlo synge opera i brusebadet, er han overbevist om, at han er en talentfuld operasanger. Men der er et problem: Giancarlo kan kun synge i bruseren. Parret Antonio og Milly rejser til Rom for at møde Antonio's slægtninge, der hører til det høje samfund. Milly går til frisøren, mens Antonio venter på hende i værelset. Milly går tabt i Rom, og den prostituerede Anna går fejlagtigt til Antonio's værelse. Ud af det blå ankommer hans pårørende til værelset, og de tror Anna er Antonio's kone. I mellemtiden møder den genert Milly hendes foretrukne skuespiller Luca Salta (Antonio Albanese) og går til sit hotelværelse "for at diskutere om film".

Blue Jasmine
Jasmine French var tidligere på toppen af dyngen som en New York socialite, men vender nu tilbage til sin fremmedgjorte søster i San Francisco, der blev fuldstændig ødelagt. Idet Jasmine kæmper med sine hjemsøgende minder fra en privilegeret fortid med mørke realiteter, hun ignorerede, forsøger hun at komme sig i sin nuværende. Desværre beviser det hele en tabende kamp, da Jasmines narcissistiske sammenhæng og deres konsekvenser begynder at overvælde hende. Dermed begynder hendes gamle pretensions og nye bedrag at narre alles liv, især hendes egne.

Magic in the moonlight
Wei Ling Soo, a.s. Stanley Crawford er en tryllekunstner, der har viet sit liv til at afsløre falske spiritualister. Han planlægger hurtigt at afsløre sandheden bag den berømte spirituelle Sophie Baker og hendes skæve mor. Men jo mere tid han tilbringer med hende, begynder han at tænke på, at hun faktisk kunne kommunikere med den anden verden, men endnu værre er han måske forelsket i hende.