Train Simulator lader dig tage styringen over kraftfulde lokomotiver fra verden over, og giver dig valget til at bestemme, hvad du vil gøre, hvornår og hvor. Træd ind i kabinen og lær at mestre dieseloperationen, elektronikken og damplokomotiver mens du sætter passagerer af og fragter dem til deres destinationer med en pakket tidsplan med reelle tjenester og scenarier. Uanset hvad du elsker ved tog, kan du med Train Simulator 2020 tage din hobby til næste niveau!

Nuremberg & Regensburg Bahn ruten er eksklusiv for Train Simulator 2020 og har en forbløffende neo-barok arkitektur og en række historiske stationer. Tag kontrol over den ikoniske DB BR 440 eller BR 442, der transporterer passagerer gennem Donau-dalen, eller betjen den magtfulde BR 185.

Amerikanske grenlinjer og korte linjer, især dem i sydøst, er længe blevet respekteret for deres unikke og fængslende stil med karakteristisk jernbane, der bringer den klassiske charme i North Carolina. Mød udfordringen ved at betjene en bred vifte af linjebrancher i vejskiftere som GP38-2 eller GP40-2.

Med et link til de vigtigste skibsfarthavne, og en historie med specialiteter ved en sommer ved søen, besøges Southwestern Main Line dagligt af over 140 tog. Dyk ned i New Forest og fordyb dig i det autentiske og fængslende billede af den britiske sydlige kystlinje. Ikonisk for området er BR Klasse 444s og BR Class 450s, som du skal styre.