Fra dens meget succesrige anime-, manga- og videospilsadaptioner fortsætter den serie, der engagerede fans over hele verden i næsten et årti, sin arv med Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4!

Det er den sjette og sidste del af Ultimate Ninja Storm og efterfølgeren til Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, der afslutter historien om Naruto. Da enhver god historie kommer til ende, kan du forvente en eksplosiv ultimativ kamp i fuld HD-grafik, da spillet drager fuld fordel af nye gen-platforme for allerførste gang!


Stød på intense og massive kampe, når spillet genfortæller historien om Naruto Shipudden helt til The Last: Naruto the Movie. Vælg mellem den største samling af krigere i seriens historie; inkluderet på listen over vagter er karakterer fra kampen mellem Hokage Hashirama og Uchiha Madara og spilbare figurer som voksne Naruto, Sasuke, Hinata og Sakura fra The Last: Naruto the Movie.

Naruto Ninja Storm 4 vil også indeholde en rekreation af Shinobi-verdenskrig, som alle kører med 1080p opløsning og 60 billeder pr. Sekund. I stedet for det traditionelle spring fra kamp til kampscener er spillet indstillet til at fokusere på mere elementer, der giver spillerne en dybtgående oplevelse og mere integreret gameplay.

Chefkampe vil også tilbyde nye gameplayelementer, der tilføjer spillet et nyt lag med strategisk dybde. Spillere vil også føle sig som om de er i de rigtige slagmarker, når de går ud over animeudtryk med karakterens hyperrealistiske udtryk under kampe.