Little Nightmares II er et suspense-adventure spil, hvori du spiller som Mono, en ung dreng, der er fanget i en verden som er blevet forvrænget af den brummende transmission fra et fjernt tårn.

Med Six, pigen i den gule regnfrakke, som hans vejviser, drager Mono ud for at opdage de mørke hemmeligheder bag The Signal Tower og redde Six fra hendes forfærdelige skæbne; men deres rejse vil ikke være nem, og Mono og Six vil møde et galleri af nye trusler fra denne verdens forfærdelige beboere.

Tør du stå ansigt til ansigt med denne samling af nye little nightmares?

Spil et mørkt, spændende, suspense adventure
Helt nye beboere ligger i skjul og venter på at hjemsøge dine fodspor og forstyrre din søvn. Du må være klogere end den sadistiske Teacher, overleve den blodtørstige Hunter og flygte fra mange andre frygtindgydende karakterer, som Mono og Six sammen rejser gennem denne verden.

Gå på opdagelse i en fantastisk verden, ødelagt af The Signal Tower
Undslip en verden, der er rådden inde fra og ud. Din rejse vil tage dig fra skumle skovområder til uhyggelige skoler, på din færd til det forfærdelige Signal Tower for at finde kilden til den ondskab, der spreder sig gennem verdenens TV-skærme.

Væk dit indre barn for at redde Six fra mørket
Six er ved at falme fra denne verden og hendes eneste håb er at vise Mono vej til The Signal Tower. I denne verden af mareridt er du hendes eneste håb. Kan du opmønstre mod nok til at afværge disse væsener og samarbejde med Six for at finde hemmelighederne bag The Signal Tower?