Oplev en skøn samling af de største hits og klassikere fra new wave/dance divaen Kim Wilde. Albummet indeholder bl.a. velkendte sange som "You Keep Me Hanging On", "You Came" og "Four Letter Word".

01: The Second Time
02: Rage to Love
03: You Keep Me Hangin' on
04: Another Step (Closer to You)
05: Say You Really Want Me
06: Hey Mister Heartache
07: You Came
08: Never Trust a Stranger
09: Love in the Natural Way
10: our Letter Word
11: It's Here
12: Time
13: I Can't Say Goodbye
14: Love is Holy
15: Who Do You Think You Are
16: If I Can't Have You
17: Breakin' Away
18: This I Swear