Overcooked
Overcooked er et kaotisk couch-co-op madlavningsspil, der kan spilles med 1 til 4 spillere. Arbejd sammen som er hold, imens dig og de andre kokke tilbereder mad for jeres sultne kokke. Der er ikke meget plads til fejl og indsatserne er høje i de vilde køkkener.

Løgkongeriget er i fare, og det er op til de bedste kokke at rede det! I Overcooked skal spillere rejse gennem mange forskellige køkkener i deres mission der handler om at blive til mestre kokke, som er i stand til at besejre den ældgamle ondskab der plager landet.

Spil solo eller deltag i klassisk co-op med op til 4 spillere i samarbejds- og konkurrencebaserede gameplay tilstande. Du bliver nødt til at være i stand til at forberede mange forskellige retter og arbejde sammen med andre kokke, for at blive det mest effektive og ultimative hold. 

Overcooked 2
Overcooked er tilbage med helt ny og kaotisk madlavningsaction! Rejs endnu engang tilbage til Løgkongeriget og saml dit hold af kokke i co-op eller online multiplayer. Du har allerede redet verdenen en gang og det er nu op til dig at tage tilbage til køkkenet for at bekæmpe en nu trussel.