Dette limited edition Scarface bokssæt er perfekt til enhver fan af det ikoniske krimi-drama. Gavesættet byder på Brian de Palmas 1983 version som en 4K Ultra HD samt Blu-ray. Bonusmaterialet omfatter bl.a. en 35-års jubilæums genforening af Al Pacino, Michelle Pfeiffer og Brian de Palma. 

Derudover får du den originale Scarface fra 1932 på Blu-ray. Sidst men ikke mindst medfølger den ikoniske Scarface statue/figur, som måler 25-28 cm i højden.

Scarface 1983
Al Pacino leverer en uforglemmelig præstation som Tony Montana, en af de mest hensynsløse gangstere, der nogensinde er blevet afbilledet i en film, i dette gribende forbryderdrama, der er inspireret af klassikeren fra 1932, som bar samme titel. 

Filmen er lavet af succes instruktøren Brian De Palma og med produceren Martin Bregman, der bragte de 2 Godfather legender til lærredet, følger Scarface en småforbryders blodige karriere efter at han
flygter fra Cuba og begynder at myrde sig vej til toppen af Miamis kokain domæne.

Med et intenst manuskript af Oscar vinder Oliver Stone, suveræn filmmusik af Giorgio Moroder og et usædvanligt gennemført indblik i Miamis sydamerikanske livsstil, slutter Scarface sig til rækken af Hollywoods største krimidramaer, mens den afdækker den amerikanske narkoverdens beskidte magt. 

Time Magazine har kaldt den “overvældende”, mens New York Times’ Vincent Canby hylder filmen som “stilskabende og provokerende”.