Indivisible er et action RPG / platformer spil med smukt, håndtegnet kunst og animation, kombineret med unikke og virkelige kampmekanikker. Fordyb dig selv i en fantastisk verden med mange spilbare karaktere, rig fortælling, gameplay, der er let at lære, men svært at mestre, samt den kendetegnende, skarpe kvalitet som Lab Zero Games er kendt for!

Historien omhandler Ajna, en frygtløs pige med en rebelsk side. Hun er opfostret af sin far i udkanten af deres lille landsby, men hendes liv kastes ind i kaosset, da deres hjem bliver angrebet og en mystisk kraft vækkes i hende.

Spillets enorme fantasy verden, karakterer og æstetiske design er inspireret af forskellige kulturer og mytologier. Gennem Ajnas færd vil hun møde mange "Incarnations": mennesker, som hun kan absorbere og fastsætte til verdenen, så de kan kæmpe ved hendes side. Der er mange Incarnations, der skal rekrutteres, hver med deres egen historie og personlighed. Ved at forene folk fra fjerne lande vil Ajna lære mere om sig selv, den verden, hun bor i, og vigtigst af alt; hvordan hun redder den.