Ny CD fra Rasmus Seebach.

I 2019 er det 10 år siden, at en af Danmarks mest elskede artister Rasmus Seebach brød igennem med sit debutalbum. Det har ikke været en helt almindelig rejse Rasmus har været på, og det skal naturligvis fejres med manér.

Derfor kan du nu nyde det danske musikfænomens jubilæums-album med titlen ‘Tak for turen’, der udkom den 8. november.

“Den her er til dig. Om du er fan eller bare godt kan lide at lytte med en gang imellem. Om du har været til utallige af mine koncerter eller blot en enkelt. Uden dig – er der ingen mig. Med dette album vil jeg gerne sige TAK for 10 magiske år. Vi har fandme haft det sjovt. Jeg er frisk på 10 mere, hvis du er.”

Sådan udtaler Rasmus Seebach om sit nye album, som han har valgt at dedikere til alle sine fans. Til alle dem, der har været med ham hele vejen gennem tykt og tyndt på den vilde rejse gennem hans karriere. Hver især har de været med til at gøre ham til den han er i dag, og den nye udgivelse bliver den første gave af mange, som Rasmus vil dele ud af i den kommende tid.

‘Tak for turen’ samler op på klassikere fra hele karrieren. Udgivelsen indeholder også en EP med nye sange som ‘Lovesong’, der udkom i sidste uge og som allerede hærger radio og hitlister.

Ingen andre danske artister kan se tilbage på en så begivenhedsrig og succesfuld karriere som Rasmus Seebach. Den begyndte i 2009 med udgivelsen af det selvbetitlede debutalbum, der dengang slog rekorden for flest uger i toppen af den danske hitliste. Det varslede om en ny dreng i klassen, der snart ville tage hele Danmark med storm.

Siden er det kun gået en vej for Rasmus, der i løbet af de seneste 10 år har slået salgsrekorder, begejstret med store shows for tusindvis af publikummer og samlet os danskere på tværs af hele landet og generationer.

Trackliste: 
CD 1:
01: Engel
02: I Mine Øjne
03: Olivia
04: Flyv Fugl
05: 2017
06: Farfar Sang
07: Lidt I Fem
08: Millionær
09: Tusind Farver
10: Uanset
11: Bli’ Her Lidt Endnu
12: Den jeg Er
13: Falder
14: Øde Ø
15: Nangijala
16: Glad Igen
17: Under Stjernerne På Himlen
18: Verden Ka’ Vente
19: Farlig
20: Natteravn
21: Lille Store Verden


CD 2:
01: Tak For Turen
02: Lovesong
03: Hvordan Synes Du Selv Det Går
04: Beautiful
05: 22 Indeni