Triple-billet med action-thrillere med hovedrollen i Keanu Reeves som en tidligere hitman, der må vende tilbage til den kriminelle verden, han efterlod for at søge hævn.

I 'John Wick' (2014), efter at den eponymous hitman (Reeves) nægter at sælge sin bil til den russiske bande-leder Iosef (Alfie Allen), bryder banden medlemmer ind i sit hjem og dræber sin hund, en gave, som han overlod til ham afdøde kone Helen (Bridget Moynahan). Det viser sig, at Iosef er søn af Wicks eks-chef Viggo Tarasov (Michael Nyqvist), leder af den russiske mafia i New York. Når John forsøger at finde og dræbe Iosef, støder han på morderen Ms. Perkins (Adrianne Palicki), der arbejder for Viggo, og står til sidst over for sin tidligere chef i et ultimativt showdown.

I 'John Wick - kapitel 2' (2017) lokker Wick igen for at blive pensioneret, når den italienske kriminechef Santino D'Antonio (Riccardo Scamarcio) kalder på en gæld og overtaler den tidligere hitman til at dræbe sin søster, Gianna (Claudia Gerini), i Rom. Imidlertid drejes bordene snart, når Santino lægger et hit på Wick, en gave som hans kollegamordere over hele verden kun er for glade for at samle. Rollebesætningen inkluderer også Ian McShane, John Leguizamo, Willem Dafoe og Laurence Fishburne.

I John ​​Wick: kapitel 3 - Parabellum’ vender supermorderen John Wick tilbage med en prismærke på 14 millioner dollars på hovedet og en hær af dusørjagt-mordere på hans spor. Efter at have dræbt et medlem af den skyggefulde internationale lordmordsgilde, High Table, er John Wick excommunicado, men verdens mest hensynsløse ramte mænd og kvinder venter på hans tur.

OBS: Ingen danske undertekster.