2 LP'er samt 1 CD med liveoptagelser af Gary Moore's imponerende optræden i Bush Hall i 2007.

LP 1
A1: If The Devil Made The Whiskey
A2: Thirty Days 
A3: Trouble At Home 
A4: Hard Times 
A5: Eyesight To The Blind 
B1: I Had A Dream
B2: Too Tired
B3: Gary's Blues 

LP 2
C1: Don't Belive A Word 
C2: Still Got The Blues 
C3: Walking By Myself
D1: The Blues Is Alright 
D2: Sundown

01: If The Devil Made The Whiskey
02: Thirty Days 
03: Trouble At Home 
04: Hard Times 
05: Eyesight To The Blind 
06: I Had A Dream
07: Too Tired
08: Gary's Blues 
09: Don't Belive A Word 
10: Still Got The Blues 
11: Walking By Myself
12: The Blues Is Alright 
13: Sundown