Slip of the Tongue af rockbandet Whitesnake kommer her i en helt ny remastered version som en 30-års jubilæumsudgave.


01: Slip Of The Tongue
02: Kittens Got Claws
03: Cheap An’ Nasty
04: Now You’re Gone
05: The Deeper The Love
06: Judgment Day
07: Sailing Ships
08: Wings Of The Storm
09: Slow Poke Music
10: Fool For Your Loving
11: Sweet Lady Luck (Single B-Side)
12: Now You’re Gone (Chris Lord-Alge Single Remix)
13: Fool For Your Loving (Vai Voltage Mix)
14: Slip Of The Tongue (Alternate Intro & Breakdown)
15: Cheap An’ Nasty (Alternate Solo & End)