En helt ny generation af Pokémon kommer til Nintendo Switch!

Skab din helt egen vej til storhed!

Bliv en Pokémon-træner, begynd på en ny rejse i den nye Galar-region, og afslør mysteriet bag de legendariske Pokémons Zacian og Zamazenta!

Begynd dit eventyr ved at vælge en af ​​de tre nye Pokémons som din partner. Hvem vælger du; Grookey, Scorbunny eller Sobble? Når du har valgt kan du møde både nyopdagede og velkendte Pokémons når du fanger, dyster og bytter.

Spillere kan kontrollere kameraet og udforske de store vidder omkring dem i det vilde område. Slå dig sammen med andre spillere lokalt eller online i det nye multiplayer co-op Max Raid Battles. Her vil tre trænere slå sig sammen om at bekæmpe en vild Dynamax Pokémon. Du får sågar chancen for at fange den vilde Dynamax Pokémon hvis du slår den i kamp! Trænere der besidder det specielle Dynamax Band, kan Dynamax'e deres egne Pokémon.

Du kan både Dynamax'e og Gigantamax'e dine egne Pokémons, der forstærker dine Pokémons kræfter og giver dem et boost. Det er dog kun sjældne arter af Pokémon der kan Gigantamax'e.

De nyeste spil i den populære Pokémon-serie, Pokémon Sword og Pokémon Shield, blev lanceret d. 15. november 2019, udelukkende til Nintendo Switch-systemet.