NHL 20 introducerer den næste store tilføjelse til den ikoniske spilserie, og får dine favoritspillere til at se mere autentiske ud, hvor du næsten med sikkerhed vil blive i stand til at genkende deres spillestil fra den virkelige verden. 45 nye skydeanimationer er også med til at få spillet til at se meget mere realistisk ud.

RPM teknologi gør det også muligt for dig at spille med en meget større hastighed da bedre animations-blanding, gør det muligt for dig at lave skud og passere pukken, uden at du behøver få din spiller til at gå ned i hastighed.

Ny Tilstand og Ikoner i Hockey Ultimate Team
Hockey Ultimate Team introducerer nye måder at spille på i squad kampe, der er fan favorit tilstanden fra EA Sports Fifa, som gør det muligt for dig at konkurrere og anskaffe dig store priser i offline kampe. Nye modstandere bliver genopfrisket hver eneste dag, hvor dette blandt andet inkluderer et ugentligt hold, som bliver samlet af NHL spillere, musikkunstnere, hockey influencers og superstjerne atleter fra andre sportsgrene.

Nye måder at spille på
NHL 20 tilføjer en helt ny og ultra konkurrencepræget tilstand i form af Eliminator. Inspireret af vinderen tager alt princippet i battle royale, sætter Eliminator 81 forskellige spillere op imod hinanden i turnering, hvor du skal prøve på at blive kronet som den ultimative vinder. Konkurrer solo i ONES Eliminator eller spil sammen med dine venner i THREES Eliminator.