Den Gamle Verden er døende. Kontinentet er forurenet, overbefolket og plaget af en dødelig, uhelbredelig sygdom. Den trætte befolkning bliver desperat.

Men der er et glimt af håb i horisonten – En ø, fjern og gemt, er blevet opdaget. Teer Fradee... et land, skånet af Malichor plagen, et tilflugtssted, vildt og ubeskadiget af menneskeheden. Det er løftet om rigdom, men repræsenterer også menneskets bedste håb for at finde en kur mod Malichor. På jagt efter kuren må du udforske en frisk, ny verden, der emmer af magi.

Tag tilbage til det 17. århundrede og oplev, hvordan du med dine handlinger er med til at skabe og ændre skæbnen på en verden, fyldt med fortryllende magi, store rigdomme, mange hemmeligheder og fantastiske væsner.

Find vej med diplomati, bedrageri, rå styrke og magt, når du bliver en del af en levende verden, der udvikler sig omkring dig - brug din snilde til at ændre verden og forme din helt egen historie.

GreedFall er et RPG spil helt ind til kernen, med frihed i både karakterudvikling og hvordan du bevæger dig gennem dens fantastiske verden. Nyd friheden til at skabe din helt egen karakter og spillestil, hvor du bl.a. selv kan vælge køn og definerende attributter.