På den hårde side af galaksen ligger der en gruppe af planeter, som bliver udnyttet af militariserede virksomheder. Fyldt til randen med sjældne genstande og vold, er dette dit hjem. Nu er en sindssyg gruppe ved navn Childen of the Vault dukket op, og spreder sig gennem hele galaksen. Spil solo eller sammen andre, hvor i skal gå i rollerne som Vault Hunters.

Spil som en af 4 helt nye Vault hunters, der er de ultimative skattejægere. Tilpas din Vault Hunter så den passer perfekt til din spillestil.

Kæmp imod en fanatisk trussel
Calypso tvillingerne, Troy og Tyreen, er nye kultledere som har overtalt de andre banditklaner om, at de er deres frelsere. De tænker på genstandende i de legendariske Vaults som værende deres fødselsret, og de er taget ud på en enorm kampagne for at anskaffe sig disse.

Oplev Co-Op kaos
Skab hold sammen med andre skattejægere online, og arbejd sammen om at bekæmpe de forskellige fjender. Du kan spille sammen med andre spillere, selv om i ikke har de samme levels, ved hjælp af det smarte level syncing system og du kan også slå loot instancing til, så du får våben som passer til dit eget level.

Fantastisk stort arsenal
Der er utroligt mange våben implementeret i Borderlands 3, og hver eneste kamp giver dig en chance for at føje ekstra våben til dit arsenal. Nogle våben skyder med eksplosive savklinger, andre skal aldrig genlades og nogle gror ben og jager fjender når du kaster dem. Har du svært ved at vælge? Sjældenhedsgrader og genstandspoint gør det nemt for dig hurtigt at sammenligne, hvor gode de forskellige våben er.