The Elder Scrolls Online Elsweyr er det næste kapitel i Zenimax Online Studios prisvindende online RPG The Elder Scrolls Online.

For første gang siden 1994'ernes The Elder Scrolls Arena, skal spillere og deres kammerater tage på eventyr i Elsweyr's ikoniske landskab, som er hjemlandet for den kattelignende Khajiit race. Det helt nye eventyr bringer Dragesæsonen med sig, hvilket endelig bringer de ikoniske drager til The Elder Scrolls Online. I denne rejse er du ikke en Dragonborn, så du bliver nødt til at anskaffe dig hjælp fra andre helte og magtfulde allierede, for at vinde over de magtfulde drager.

Dragesæsonen er et årelangt eventyr, som vil finde sted gennem alle de fire opdateringer i 2019, og med til eventyret kommer der også den helt nye Necromancer klasse, massive drageangreb og forbedringer til gameplayet. Ligegyldigt om du er en nybegynder eller en veteran spiller, vil du finde noget sjovt at give dig til i denne udvidelsespakke!

Vis din magt med Necromancer klassen
Med denne mørke og mystiske nye klasse, vil du blive i stand til at kommandere de døde og gøre brug af kraftfuld magi til at nedkæmpe dine modstandere og opbygge dit forsvar. Med mørk magi ved dine fingerspidser, vil du blive i stand til at gøre brug af selve døden som et våben.

Massive nye begivenheder
Med en helt ny drage-fare der truer Tamriel med en barskhed som du aldrig før har set, bliver du nødt til at arbejde sammen med andre spillere for at nedkæmpe de gigantiske drager i verdenen. Uden evnerne fra en Dragonborn, er det op til den kombinerede magt fra dig og dine allierede at triumfere over disse skabninger og beskytte alle indbyggerne i Elsweyr.

Grundspillet er inkluderet i denne udvidelsespakke