Kylie Minogue samler sine største hits på et splinternyt definitivt hitsalbum. Step Back In Time: The Definitive Collection udkom d. 28. juni 2019 som sangerindens femte greatest hits opsamlingsalbum. Dette er sågar Minogues første opsamlingsalbum, der samler nogle af hendes nyere hits på vinyl. 

Albummet samler hele 20 af sangerindens største hits, herunder de velkendte "Can't Get You out of My Head", "I Should Be So Lucky" og "Especially for You" m.fl., samt fanfavoritter som "Your Disco Needs You", "Chocolate" og "The Word is Out". 


LP 1
A1: Can't Get You out of My Head
A2: Spinning Around
A3: Love at First Sight
A4: In Your Eyes
A5: Slow
B1: All the Lovers
B2: I Believe in You
B3: In My Arms
B4: On a Night Like This
B5: Wow

LP 2
A1: Step Back in Time
A2: Better the Devil You Know
A3: Shocked (Dna 7" Mix)
A4: I Should Be So Lucky
A5: Especially for You (With Jason Donovan)
B1: Confide in Me (Radio Mix)
B2: Put Yourself in My Place (Radio Mix)
B3: 2 Hearts
B4: Kids (With Robbie Williams)
B5: Dancing