Vi laver vores helt eget verdenskort! De valg, du foretager, betyder alt i denne nye "New World Exploration Simulation!

Det er det 15. århundrede i Europa, hvor opdagelsestiden er på sit højeste. Dengang hvor Jordens form endnu var ukendt og mange troede at Jorden var flad.

Der er en søgen efter, hvad der ligger ved Jordens ende, en samling af information og verden, hvor deres helt eget verdenskort bliver skabt – men kun de fineste admiraler må drage ud på disse eventyr. Du er en handelsmand der lejer en båd for at påtage sig den fantastiske opgave at skabe et verdenskort. 

Er du klar til at afsløre Jordens sande form?

Du lytter til rapporterne fra admiraler, der er vendt tilbage fra deres udforskning, og bruger dem som grundlag for at oprette et kort. Rapporterne fra disse admiraler spænder vidt, fra de autentiske til noget tvivlsomme historier om monstre. Afhængig af hvad du godkender eller afviser, kan verdens form således ændre sig meget.

Måske vil de kontinenter vi kender slet ikke eksistere, mens Atlantis og Mu tager deres plads på kortet. Det eneste færdiggjorte verdenskort vil være en subjektiv verden, der reflekterer dine værdier, og et kort hvor kun det, du godtager, bliver sandheden.