I dag kan multiplatinsælgende Volbeat annoncere, at de er tilbage med deres syvende album ‘Rewind, Replay, Rebound‘, der bliver udgivet via Vertigo Records d. 2 august. På dette album er Volbeat – Michael Poulsen (guitar/vokal), Rob Caggiano (guitar), Kasper Boye Larsen (bas) og Jon Larsen (trommer) – tilbage med mere af den psykobilly & punk baserede rock’n’ roll tilgang de er velkendte for. Kombineret med, at bandet opsøger helt nye kreative højder.


”Hele pointen for os ved stadig at tage i studiet er, at vi mener, vi stadig har meget at bevise. Ikke bare for vores fans, men i højere grad også over for os selv”, siger Poulsen. ”Vi kunne ikke lave det her album uden at have alt det med os, vi allerede har lavet i baggagen. Uanset hvor
gammelt bandet bliver eller hvor mange albums vi laver, så vil vi altid bevare vores signaturlyd”


Volbeat har en beundringsværdig karriere; Volbeat har åbnet for Metallica, Motorhead og Slipknot. I 2014 blev de normineret til en Grammy i kategorien Best Metal Performance for ’Room 24’ og har vundet massevis af priser ved Danish Music Awards.


Med ‘Rewind, Replay, Rebound’ sætter de fokus på deres egne personlige historier og deres genre; ’Last Day Under The Sun’ er inspireret af en bog om Johnny Cash. Poulsen forklarer ”Da jeg læste hans bog og om den tid han gik igennem med stoffer og alkohol... han gik ind i en grotte for at lægge sig til at dø, men vågnede op igen og mente han havde fået en ekstra chance’.

På ’When We Were Kids’ kredser Volbeat om udødelighed, uskyldighed og den naivitet mange oplever gennem ungdomsårene, mens ’Rewind the Exit’ og ’Die To Live’ handler om at
udforske og opnå perfektion og hvordan det mål kan være hult.

Trackliste: 
LP 1:
01: Last Day Under The Sun
02: Pelvis On Fire
03: Rewind The Exit
04: Die To Live (feat. Neil Fallon)
05: When We Were Kids
06: Sorry Sack of Bones
07: Cloud 9


LP 2: 
01: Cheapside Sloggers
02: Maybe I Believe
03: Parasite
04: Leviathan
05: The Awakening of Bonnie Parker
06: The Everlasting
07: 7:24