Metro Exodus er et episk historie-drevet first person shooter fra 4A games, der kombinerer dyb kamp og stealth med udforskning og survival horror, hvilket er med til at skabe et utroligt spændende og dynamisk spil.

Flygt fra de ødelagte ruiner af Moskva og tag ud på en episk kontinent-dækkende rejse, i et post-apokalyptisk Rusland i det største Metro spil til dato.

Udforsk det vilde Rusland i dynamiske baner, der bliver brugt til at fortælle den spændende historie, der er inspireret af bøgerne fra Dmitry Glukhovsky.

Mutanter
Din rejse gennem den russiske ødemark kommer dog langt fra til at være sikker, da der i den er mange forskellige og drabelige mutanter, der vil give dig en udfordring. Kan du overleve i din kamp mod disse drabelige skabninger?

Våben
I Metro Exodus er der også blevet implementeret en masse forskellige våben, som du er i stand til at ændre på, så de passer godt til din spillestil. Designet af våbnene er baseret på mekanisk realisme, så du rigtigt får mulighed for at indleve dig i spillet.