Det er på alle måder en ny form for virtuelle fodboldoplevelser, der venter dig i den seneste version af EA Sports storsælgende fodboldspilserie. For FIFA 08 er meget mere end 'blot endnu et spil i rækken'. Det er en helt ny måde at opleve den digitale fodboldverden på, uanset hvilken platform, du vælger at spillet på. FIFA 08 sætter endnu en gang standarden for muligheden for at kaste sig ud i kampene i spidsen for sit foretrukne hold i et spil, som rummer 576 licensierede hold fra 30 ligaer med mere end 15.000 spillere.

Takket været den avancerede spilmotor, som er blevet markant forbedret i forhold til sidste års udgave af spillet, vil du denne gang komme op mod computerstyrede modstandere, der (ligesom ens egne medspillere) er i stand til at læse spillet og stille sig i position fuldstændig som i virkeligheden. Og har du lyst til at prøve en helt ny form for virtuel fodbold, så kan du i "Be a Pro" indtage rollen som én bestemt spiller under en hel kamp, mens du forsøger at drible, aflevere og skyde dig til en karriere som international topspiller. Styringen er også blevet markant forbedret og langt mere intuitiv, når du fx skal forsøge at udføre en af de nærmest utallige finter, som du også selv kan sammensætte og på den måde skabe din egen spillestil, før du kaster dig ud i kampene enten mod computeren eller mod andre FIFA-fans i cyberspace.

Del højdepunkterne med hele verden - nu kan du "optage" dine bedste finter og de bedste mål og dele dem med andre FIFA-spillere online via den officielle hjemmeside.