Fordyb dig selv i Little Nightmares, en mørk og finurlig fortælling, der vil konfrontere dig med din barndomsfrygt, mens du hjælper karakteren Six med at flygte fra The Maw – et enormt, mystisk fartøj, beboet af korrupte sjæle på udkig efter deres næste måltid!

Drag ud på et dystert eventyr
Konfronter din barndomsfrygt i denne mørke og finurlige fortælling, der udspiller sig i en fordybende verden med en interaktiv historie og storslået lyddesign. Udforsk de fæle hemmeligheder i The Maw og overlev dets monstrøse beboere, alt imens du hjælper Six med at undslippe til verdenen uden for!

Besøg det mest spændende dukkehus
Udforsk et både forstyrrende og charmerende dukkehus, et sted, der både er et fængsel og en legeplads. Kig ind i Six' verden, der dels er en drøm og et mareridt, hvor hvert eneste skridt føles som et spring og hver skygge som et dybt mørke! Start på bunden af The Hull og ban dig vej til The Above med hjælp fra de små Nomes.

Genopliv dine barnlige glæder
Hvert rum er en fængselscelle, hver beboer en trussel, og begge er gåder, der skal løses. Bring dit indre barn frem, slip din fantasi løs og hold dig væk fra farlige situationer. Mestrer hver bevægelse, som Six foretager sig i denne super-sized verden, hvor selv den mindste tvivl kan lede kan føre til et fatalt fejltrin!

Complete Edition indeholder