Imens ilden er ved at forsvinde og verdenen er på vej til ruin, skal du endnu engang tage på rejse i en verden der er fyldt med kolossale fjender og meget fjendtlige miljøer. Fordyb dig i det belønnende gameplay og den flotte grafik, der er med til at bringe liv til verdenen.

Dark Souls 3 fortsætter traditionen fra de gamle spil, ved at bringe dig svære og varierede fjender, så du hurtigt skal være i stand til at tilpasse din spillestil, og det gør også brug af det ikoniske level system, hvor du skal level op ved hjælp af Souls, som du får fra dine fjender.

I Dark Souls 3, får du også mulighed for at teste mange forskellige kombinationer af udstyr, så du kan sørge for at din karakter passer til din spillestil. Vil du helst spille en karakter, der gør brug af et enorm kølle til langsomt at angribe fjender, hvor dine angreb skader utroligt meget og kræver mere stamina, eller vil du hellere gøre brug af et let sværd som kan angribe hurtigere, hvor det dog ikke skader lige så meget men kræver mindre stamina? Dropper du helt sværd og nedkæmper dine fjender med magi? Valget er dit.

Da dette er Game of the Year edition, indeholder den også de 2 udvidelsespakker Ashes of Ariendel og The Ringed City.