'Need for Speed™', en af verdens mest populære spilserier, vender nu tilbage med fuld fart i det nye, storslåede og actionbaserede bilspil: 'Need for Speed Payback'!

Du og dit mandskab bliver genforenet i Fortune Valleys underverden i forsøget på at få hævn over The House – et brutalt kartel, som styrer byens kasinoer, kriminelle og politistyrker. I dette korrupte gambler-paradis er risikoen høj, indsatserne er mange og i sidste ende er det altid The House, der vinder. Spil et stort udvalg af udfordringer og events i de karakteristiske roller Tyler "The Racer", Mac "The Showman" og Jess "The Wheelman".
Hver enkelt karakter kastes ud i spændende løb, missioner og udfordringer for at gøre sig fortjent til respekten fra Valleys underverden.
Er du klar til at blive en del af det ultimative ræs, i forsøget på at overvinde The House?

Din bil er udgangspunktet for alt, hvad du foretager dig; din bedste ven, din trofaste makker og dit vigtigste element. Sammensæt unikke køretøjer med omfattende justeringsmuligheder til både bilernes udseende og ydeevne.
Pres motoren til grænsen, mens du forsøger at undslippe politiet i episke biljagter. Kæmp kofanger mod kofanger med andre kørere, både på og udenfor asfalten - lad hjulene skride gennem dale, ørkener, bjerge og den indre by. Hæv indsatsen ved at vædde endnu flere in-game-penge på løb, udfordringer og missioner for at øge dine gevinster – men husk: risikoen er stor, og faren for at tabe det hele lurer bag hvert hjørne...

Gå online via Autolog-systemets anbefalinger og konkurrer mod både dine venner og – for første gang nogensinde – potentielle rivaler. Din personlige rangliste vil blive fyldt med spillere på samme niveau som dig selv, så du kan se din egen placering i forhold til racere overalt på kloden.

NØGLEFUNKTIONER
FRA SKROT, TIL ALMINDELIG, TIL SUPERBIL
Uendelige muligheder for at finjustere bilernes præstationsevne, og giv dig selv en fordel inden for fem vidt forskellige bilklasser; Race, Drift, Off-Road, Drag og Runner. Find forladte biler spredt ud over hele spilverdenen og brug dem til at skabe det perfekte motormonster fra bunden af.

UDLEV DINE VILDESTE FANTASIER:
Fræs direkte ind i et eksplosivt eventyr i rollerne som tre vidt forskellige og spilbare figurer med ét fælles mål: Hævn, for enhver pris. Trioen; Tyler, Mac og Jess slår sig sammen for at gøre regnskabet op. Deltag i det ultimative ræs i forsøget på at overvinde The House. Kæmp mod politiet i stadig mere intense slag, eller kør om kap med dine rivaler overalt i byen.

KONKURRER MED HØJ INDSATS:
Vind løb i lange baner og tag vilde udfordringer op i en intens risiko-mod-gevinst-spiloplevelse. Det mulige udbytte ved at deltage i de heftige biljagter giver dig følelsen af, at der aldrig har været mere på spil. Risikér dit omdømme, dit helbred eller din økonomi, og gør klar til at udfordre dine venner og potentielle rivaler via Autolog-anbefalinger i kampagne-løb eller mand mod mand-dueller.