Pakken indeholder både grundspillet Euro Truck Simulator 2 og udvidelsespakken Beyond the Baltic Sea.

Euro Truck Simulator 2
Vær opmærksom på at din skrøbelige last holder din tidsplan og opbyg din egen transport virksomhed!

Euro Truck Simulator 2 byder på en spændende simuleringsoplevelse med fysik, grafik og gameplay udviklet af det erfarne team på SCS Software, de førende eksperter i Truck Simulation titler.

Med over 60 europæiske byer at udforske, er spillets kort en massiv præstation, der har taget år at skabe! Du vil være ansvarlig for at levere dyrebare last fra by til by, og hver gang at opbygge din økonomi, der kan bruges til en lang række investeringer. Du vil være i stand til at opgradere din lastbil med et udvalg af forskellige dele, herunder motorer, forlygter, body kits og meget mere for at forbedre ydeevnen og udseendet af din truck. Du får også chancen for at administrere din egen trucking virksomhed, hvor du bliver nødt til at ansætte chauffører og udstede påbud for dem at gennemføre kontrakter. Sørg for at du bringer nok penge ind til at betale alle og selv udføre jobs selv!

Beyond the Baltic Sea
Beyond the Baltic Sea tager dig til Liatuen, Letland og Estland, dele af det vestlige Rusland og det sydlige Finland.

Et hav af nye byer, havne, industrier og tusindvis af kilometer vej venter forude. Du vil køre gennem enorme marker, frodige landskaber, prikket med fortids levn, så vel som stærke minder om den store omvæltning, der skete i det sidste århundrede. For første gang nogensinde kan du køre ind i Rusland og besøge Sankt Petersborg. Du kan også opleve de folkerige og industrielle områder af Finland, hvor du kan nyde den unikke oplevelse at køre High Capacity Transports.