Gør dig klar på Fallout som du aldrig har set det før, da grundideen bag Fallout 76 er at du skal spille multiplayer sammen med dine venner i Fallout universet. Hver eneste menneske som du ser i Fallout 76 er en online spiller, og du kan her vælge om du vil arbejde sammen med dem eller kæmp imod dem for overlevelse.

Under den truende verden der eksistere efter en total apokalyptisk krig, vil du opleve en af de største og mest dynamiske verdener Bethesda nogensinde har skabt i det legendariske Fallout univers.

Byg din egen lejr med C.A.M.P. systemet
Planlæg og byg din egen base med forsvar, produktion og dekorationer med det unikke C.A.M.P. system der er blevet implementeret i spillet. C.A.M.P. systemet lader dig bygge utroligt mange steder, og det gør dig også hurtigt i stand til at etablere din base.

Velkommen til West Virginia
Fallout 76 finder sted i West Virginia, hvor du her får mulighed for at udforske et rigt landskab, der er fyldt til randen med forskellige monstre og robotter, som du kan bekæmpe. Du vil her få de fleste af dine missioner fra forskellige robotter og optagelsesbånd, og du kan klare disse for at få adgang til forskellige belønninger.

Pas på missilerne
Rundt omkring i West Virginia er der spredt forskellige missilsiloer, og hvis du kan anskaffe dig affyringskoderne til disse, kan du blive i stand til at affyre forskellige atomvåben.