Star Wars Battlefront Ultimate Edition har alt det, fans har brug for, for at udleve deres Star Wars kampfantasier! Som tilføjelse til Star Wars Battlefront Deluxe Edition, vil både Rebels og  Imperials have mulighed for at udvide deres galakse med Star Wars Battlefront sæsonpas, der inkluderer fire udvidelsespakker, fyldt med nyt indhold, samt to ugers tidlig adgang til hver udvidelse og en eksklusiv Shoot First-emote.

Bliv en mester på slagmarken med ikoniske Star Wars-figurer. Spil som de mest kendte figurer fra Star Wars universet, inklusiv Darth Vader og Boba Fett, og mød en række af de mest elskede figurer fra den originale trilogi som C-3PO og R2-D2.

Tag styringen over fantastiske Star Wars fartøjer. Hop ind i cockpittet på en X-wing, TIE-fighter eller selveste Tusindårsfalken og deltag i nervepirrende luftkampe. Fortsæt derefter slaget på landjorden: Afprøv en række forskellige køretøjer, inklusiv speedercykler, gigantiske AT'er og meget mere.

Deltag i multiplayer-kampe af galaktisk størrelse. Kæmp for oprørerne eller imperiet i en lang række forskellige multiplayer-kampe for op til 40 spillere, og skift hurtigt og nemt mellem første- og tredjepersonssynsvinkel for at opleve spillet på den måde du foretrækker. Kæmp med dine venner online, eller oplev spændende udfordringer, der er baseret på filmene, både alene eller på delt skærm.

Dyk ned i autentisk Star Wars-oplevelse. Kampene bliver vækket til live med de originale lydeffekter fra filmene og fantastiske digitale Star Wars filmmodeller. Besøg klassiske planeter fra den originale Star Wars trilogi, der er blevet genskabt med en utrolig detaljegrad, realisme og autenticitet, der vil tage dig med til en fjern, fjern galakse.