Mere end 100 år senere er de forfærdelige begivenheder af Skara Braes voldelige ødelæggelser næsten glemt. I skyggerne har en ondskab ventet tålmodigt. Indtil nu. Fanatikere får kontrollen, den berømte Adventurer's Guild er blevet fredløs og dens medlemmer forfulgt, og du må stå frem i trodsighed og blive den helt, som riget har brug for. Spillet byder på mere end 40 timers gameplay, 350 talende dele og mere end 100 stykker utrolig musik.

Skab den helt, som du ønsker at være
Spil som Bard, Fighter, Practitioner og Rogue. Hver arketype byder på mellem 60-70 evner og tilsammen låser de op for mere end 21 unikke klasser. Opbyg en opstilling af karakterer og gør hvert spil til en unik oplevelse.

Et eventyr rundt om ethvert hjørne
Udforsk en smuk verden fyldt med vidundre og drevet af Unreal Egine 4. Udforsk byer fulde af opgaver, kæmp dig vej gennem mørke og dødsensfarlige dungeons og styr gennem smukke, bakkede landskaber, tætte skove og øde snelandskaber.

Snyd ondskaben
Bekæmp dine fjender i dynamiske, intuitive turbaserede og taktiske kampe, der belønner god strategi. Kombiner beværgelser og evner og gør endnu mere skade på din modstander. Brug overlegne taktikker, gennemtænkt positionering og farlige kombinationer for at overvinde fjenden!

Minimum systemkrav: