Ultimate Collection er det andet album med de største hits, som den britiske popduo Eurythmics har udgivet. 

Udover gode gamle hits ses der på pladen også noget nyt materiale; "I've Got a Life" og "Was It Just Another Love Affair?".

Nummeret "I've Got a Life" blev udgivet som single og blev nummer 14 på UK Singles Chart og nummer 1 på the Hot Dance Club Play chart i USA. 

01: Ive Got A Life
02: Love Is A Stranger
03: Sweet Dreams (Are Made Of This)
04: Whos That Girl
05: Right By Your Side
06: Here Comes The Rain Again
07: Would I Lie To You?
08: There Must Be An Angel (Playing
09: Sisters Are Doin It For Themselves
10: Its Alright (Babys Coming Back)
11: When Tomorrow Comes
12: Thorn In My Side
13: Miracle Of Love
14: Missionary Man
15: You Have Placed A Chill In My Hear
16: I Need A Man
17: I Saved The World Today
18: 17 Again
19: Was It Just Another Love Affair