Led din gruppe gennem landskabet i en ødelæggende verden, hvor solen er stoppet i himlen og guderne er døde. Gode beslutninger af ledere, klogt brug af ressourcer og dygtige kamptaktikker er vitale for at sikre, at du og din klan overlever. Hvem kan du stole på, hvordan vil du beskytte dine allierede, og hvilke beslutninger vil du træffe, når mørket kommer tæt på?

Smukke håndtegnede kampsekvenser og animationer, ledsaget af stemningsfuld musik fra den Grammy-nominerede komponist Austin Wintory, vil sikre dig fordybelse i dette fantasy-rige, der er inspireret af Nordisk mytologi.  

Vælg mellem 48 karakterer fra 4 forskellige racer og 40 forskellige klasser, hver med unikke evner og områder, der kan opgraderes. Strategisk kamp med konsekvenser - sejr eller nederlag eller endda permanent tab af en karakter afhænger af, hvilken karakter, du vælger at bruge i kamp og hvilke beslutninger, du træffer efterfølgende.


Rejsen er lige så vigtig som kampen - du har en vigtig rolle i at opbygge og håndtere din gruppe, når du rejser gennem det enorme landskab - ikke bare for jeres egen overlevelse men for hele civiliseringens.

Bonus Edition inkluderer: