Red Faction Guerille er tilbage og bedre end nogensinde før. Spillet foregår 50 år efter de betydningsfulde begivenheder i det originale Red Faction, og spilleren skal igen tage rollen som en frihedskæmper i den nyligt genetablerede Red Faction bevægelse i deres kamp for frihed fra den undertrykkende Earth Defence Force.

Red Faction Guerilla er med til at omdefinere begrænsninger for ødelæggelsesbaseret game-play med en kæmpe stor åben verden, guerilla kamp i højt tempo og ægte fysikbasseret ødelæggelse.

Open World Guerilla Krig
Du bestemmer hvem, hvor, hvornår og hvordan du vil bekæmpe dine fjender. Gør brug af Guerilla taktikker, improviserede våben og modificerede køretøjer til at lede angreb imod EDF mål. Udfør dine angreb baseret på din egen gameplay stil, og tag missioner der kan hjælpe dig med at vælge og udføre destruktive aktiviteter, der kan hjælpe med at mindske EDF's jerngreb på Mars.

Strategisk Ødelæggelse
Gør brug af ødelæggelse til at anskaffe dig selv en taktisk fordel, der kan være med til at gøre det nemmere for dig at opsætte bagholdsangreb eller kæde eksplosioner sammen, som du kan gøre brug af i dine angreb imod fjendtlige fæstninger. Gør brug af fuld dynamisk fysikbaseret ødelæggelse til at improvisere på i farten. Lav huller i væggene eller gulvet for at undslippe, ødelæg en trappe for at stoppe fjenderne i deres jagt efter dig og driv dine køretøjer gennem de ødelagte vægge.

Episk Sci-Fi historie
Udforsk det enorme og nådesløse landskab på Mars, lige fra den forsømte mine Parker til den glitrende EDF hovedstad EOS. Ødelæg dele af det destruerbare open-world miljø, der er fyldt til randen med EDF kampstyrker, Red Faction frihedskæmpere og underkuede bosættere, der er blevet fanget midt i skudlinjen.

Forbedringer i Remastered udgaven