Et helt kontinent, indhyllet i krigens bitre flammer.

Valkyria Chronicles 4 finder sted i den samme tidsramme som det originale Valkyria Chronicles, men fokuserer denne gang på føderationens Squad E. Kommandør Claude Wallace og hans gruppe af barndomsvenner drager ud for at kæmpe for friheden i denne desperate krig, hvor de må gå ekstreme snestorme, bølger af imperiske soldater og Valkyrias gude-lignende kræfter i møde på deres togt efter sejr.

Et land i krigstid
Valkyria Chronicles 4 fokuserer på nogle helt nye hovedpersoner, hvor du skal spille som den energiske og unge kommandør Claude Wallace, ingeniøren Riley Miller, hidsigproppen Darcsen Raz, den iskolde snigskytte Kai Schulen og mange flere. Sammen vil de blive kastet ud i den smertelige virkelighed, der ligger bag krigen. Vil båndene i Squad E overleve på den forfrosne slagmark?

Den næste generation af BLiTZ kampsystemet
Kampsystemet, der en en blanding af turbasseret strategi, RPG og 3. persons skydespil, vender tilbage til den hårde Valkyria slagmark. Bekæmp de imperiske trusler med flere enheder på større kort end nogensinde får. En eksplosiv ny gruppe kaldet The Grenadier og adskillige muligheder for både offensiv og defensiv kamp-støtte gør sin debut i Valkyria Chronicles 4.

 
En frodig vandfarve-verden
Seriens signatur-håndtegnede visuelle stil er tilbage! Stilen er inspireret af vandfarve-kompositioner og CANVAS Graphics Engine blander visuelle elementer fra virkeligheden og fantasien, for at skabe en mere udtryksfuld og farverig verden, der er fyldt med følelser. Se hvordan Squad E's rejse udfolder sig som et interaktivt maleri.