Træd ind i menneskehedens største konflikt med Battlefield™ V, når serien vender tilbage til rødderne med dette enestående portræt af 2. Verdenskrig. 

Deltag i multiplayer-kampe over hele verden, eller oplev det menneskelige drama i krigen ved at spille krigshistorier i singleplayer. 2. Verdenskrig som du aldrig har set den før – Oplev uventede men afgørende øjeblikke i krigen, når du kæmper i episke, uventede miljøer verden over, og nyd den mest rige og fordybende slagmark, når Battlefield går tilbage til begyndelsen.

Ændr dine soldater
Din rejse gennem Battlefield V starter med dit kompagni, hvor hver soldat er unik. Skab og tilpas dine soldater, våben og køretøjer.

Vend slagmarken til din fordel
Gør brug af slagmarken på nye og uforudsete måder og led dit kompagni til sejr. Byg fortifikationer, reparer ødelagte bygninger og byg stationære våben, for at maksimere dit forsvar.

Episk multiplayer kamp
Spil imod andre spillere i den episke multiplater tilstand, der finder sted på enorme baner med god mulighed for dyb taktisk kamp. Vis dine overlegne evner i kamp, og samarbejd med din trop for at sikre din sejr over fjenden.

OBS: Du får ikke en disk med spillet, men en kode til digital download af spillet.