Hvad gør os menneskelige?

Træd ind i en nær fremtid i Detroits metropolis i 2038 - en nyudklækket by, hvor højt avancerede robotter kun eksisterer for at tjene menneskeheden. Men ikke alt er som det ser ud til, og alt vil snart ændre sig...

Indtag karaktererne som de tre robotkarakterer, Kara, Conner og Marcus, i takt med at denne fagre nye verden ryster på grænsen til kaos. Dine beslutninger ændrer sig drastisk efter, hvordan spillets intense fortælling udfolder sig. Med tusindvis af valg og utallige slutninger hvordan vil du så ændre på Detroits fremtid?

Spil din del i en fængslende fortælling
Træd ind i en verden vor moralske dilemmaer og svære beslutninger kan forvandle droideslaver til verdensændrende revolutionære. Opdag hved det betyder at være menneske fra en outsiders perspektiv - og se verden gennem en maskines øjne.

Deres liv, dine valg
Form en ambitiøs, forgrenende fortælling, hvor dine valg ikke kun beslutter skæbnen for de tre hovedpersoner, men hele Detroit byens skæbne. Hvordan du vælger at styre Kara, Connor og Markus kan betyde liv eller død - og hvis en af dem betaler den ultimative pris, vil historien stadig fortsætte...

De tre hovedpersoner
Tag kontrol over disse tre spilbare protagonister, der kan ændre skæbnens retning for både mennesker og droider. De tre karakterer spilles af Bryan Dechart, Jesse Williams og Valorie Curry.