Præcision og perfektion er kernen i denne banebrydende Racing simulation Assetto Corsa, der nu kommer til spilkonsollerne.

Assetto Corsa vælger at fokusere meget på ren kørselsrealisme med et utroligt stort fokus på deltaljerne i alt lige fra styringen af bilen til de laseropmålte baner.

I spillet er det indbygget over 90 forskellige højtydende køretøjer der alle er blevet gengivet i utrolig deltalje og styringen af disse biler er baseret på data fra den virkelige verden.

I både solo- og multiplayer er der indbygget mange forskellige spiltilstande, der kan tilpasses så de passer til din foretrukne spillestil.

Den avancerede fysik engine i spillet er også med til at give dig en mere autentisk oplevelse, og tager hensyn til mange forskellige aspekter af racing, som en del andre spil vælger at ignorere såsom flade områder på dine dæk, varmecyklusser og blistering.

Spillere på alle niveauer får mulighed for at nyde denne utrolige spiloplevelse, da det er muligt for dem, at ændre på forskellige indstillinger såsom kollisionsskade og køre attributter. Dette er med til at give spilleren en utroligt spændende raceroplevelse, hvor der er rig mulighed for konkurrence i både single- og multiplayer tilstandene.