Denne pakke består af The Sims 4 + The Sims 4 Cats & Dogs - begge til PC.

Nu kan du starte din Sims 4 oplevelse med de sødeste katte og hunde!

Skab og kontrollér dine helt egne karakterer i en virtuel verden, som kun følger dine regler. Brug din kreativitet til at tilpasse dine simmeres individuelle udseende og unikke personligheder. Vælg deres stil, deres frisure, deres makeup og tilbehør - og giv dem ikke mindst et mål i livet. 

Byg det perfekte hjem til din sims-familie med den rumbaserede funktion "Byg", og vælg de dekorationer og møbler du foretrækker, til at udsmykke dit hjem. Leg med dine simmeres forhold, kast dem ud i nye karrierer og oplev deres store øjeblikke i livet, sammen med dem!

Udforsk smukke verdener med unikke omgivelser, og rejs til nabobyerne for endnu flere oplevelser. Bliv magtfuld og fri, mens du morer dig og leger med livet! Valget er dit - hvordan skal dine simmere leve?

Skab forskellige katte og hunde og tilføj dem til dine simmeres hjem, hvilket for evigt vil være med til at forandre deres liv. Dette værktøj gør dig i stand til at skabe dit eget kæledyr og gør det muligt for dig at gøre dine kæledyr mere personlige, hvor du kan give dem et unikt udseende og personligheder. Du kan også adoptere søde små hvalpe eller ældre dyr, der mangler et kærligt hjem og familie. Disse fantastiske, livslange ledsagere vil ændre dine simmeres liv på nye i særlige måder.

Vælg om din simmer skal være katte- eller hundeelsker, og giv dit kæledyr et unikt halsbånd. I denne udvidelsespakke til the Sims 4, får du også mulighed for at kurere syge dyr som en dyrelæge, hvor du får mulighed for at drive din helt egen klinik.