Nu kan du købe en samlet udgivelse med de allerstørste hits fra den danske sanger og sangskriver John Mogensen!

Den 5. maj 2018 ville den danske sanger John Mogensen have fyldt 90 år. Som hyldest til den afdøde musiker udgives albummet "John's Allerstørste Hits", der samler sytten af John Mogensens største solohits. 

Med dette album kan du nyde velkendte numre som bl.a. "Fut i Fejemøget", "Sidder På Et Værtshus", "Ensomhedens Gade Nr. 9" og selvfølgelig titelnummeret "Så Længe Jeg Lever", samt mange, mange andre velkendte hits! Herudover får man også historien om John Mogensen, samt hans komplette diskografi med i inderposen af udgivelsen.

Albummet er trykt ude hos Nordsø Records her i Danmark, så der er heller ingen tvivl om, at albummets kvalitet er helt i top.

Samtidig med denne udgivelse genudgives dobbelt CD'en "Hvad Er Der Så Mer'?" også. Dette album udkom originalt i 2014 og indeholder hele 48 af John's mest elskede sange.

Og til de store John Mogensen fans udkom der d. 8. marts 2018 også biograffilmen "Så Længe Jeg Lever", der fortæller Mogensens historie, med Rasmus Bjerg i hovedrollen. Filmen er instrueret af Ole Bornedal, der bl.a. står bag stærke danske film som "Nattevagten", "Jeg Er Dina" og "Vikaren". 

Alt tegner således til at 2018 igen vil stå 'i Tyrens tegn', når Mr. Taurus ham selv atter er aktuel på alle tænkelige områder!


Trackliste:
A1: Så Længe Jeg Lever
A2: Fut I Fejemøget
A3: Karl Herman & Jeg
A4: Åh, Hvilken Herlig Nat
A5: Nina Kære Nina
A6: Livet Er Kort
A7: Ensomhedens Gade Nr. 9
A8: Nede I Møjet
A9: Mig Og Margrethe
B1: Der Er Noget Galt I Danmark
B2: To Mennesker På En Strand
B3: Karl & Ann-Cathrin’
B4: Sidder På Et Værtshus
B5: Erik Oluf Andersen
B6: Hva’ Pokker Skal Jeg Gære?
B7: Ursula
B8: Hvad Tænker De På