Det mørkeste kapitel i Assassin's Creed serien, Assassin's Creed Rogue er blevet optimeret til Xbox One og PlayStation 4. Du kan nu spille i 4k på PS4 Pro og Xbox One X, 1080p på PS4 og Xbox One, og du får teksturer i højere opløsning end tidligere, forbedrede skygger og belysning og en række af andre grafiske forbedringer.

Det 18. århundrede, Nordamerika. Midt i kaoset og volden under den franske og indiske krig undergår Shay Patrick Cormac, et frygtløst ungt medlem af broderskabet Assassin's, en forvandling, der for evigt vil forme fremtiden for de amerikanske kolonier. Efter en farlig mission, der går grueligt galt vender Shay ryggen til broderskabet, der som modsvar forsøger at slå ham ihjel. Shay, der nu er kasseret af dem, der engang kaldte ham for bror, tager ud på en mission for at destruere alle dem, der gik mod ham, så han kan blive den mest berygtede Assassin Hunter i historien.

I Assassin's Creed Rogue Remastered vil du opleve den langsomme forvandling fra Assassin til Assassin Hunter. Følg din egen tro og tag afsted på en ekstraordinær rejse gennem New York City, vilde floder og langt væk til de iskolde vande i Nord Atlanten i forsøget på at nå dit ultimative mål - nedlægge Assassins for alvor.

Assassin's Creed Rogue Remasered inkluderer to bonus-missioner fra det originale spil "The Armor of Sir Gunn Quest" & "The Siege of Fort de Sable," the "Master Templar" & "Explorer" pakker inkluderer et specielt outfit, våben og genstande, der kan brugertilpasses.

Nøglefunktioner