EA SPORTS™ UFC® 3' revolutionerer kampsport med en ny teknologi til animation af gameplay, der leverer de mest flydende og responsive bevægelser nogensinde. Hvert slag, spark, blokering og modangreb er blevet indfanget på ny og formidlet gennem avanceret animationsteknologi, så de er responsive og føles virkelighedsnære. Resultatet er den mest strategiske konkurrencekampoplevelse i spilseriens historie! En række nye multiplayertilstande, der kan tilpasses, giver desuden dig og dine venner mulighed for at hoppe ind i buret og kæmpe i hurtige, sjove og intense kampe, hvor tv-venlige knockouts altid er én slagkombination væk, og sejren kan blive din på sekunder.


EN REVOLUTION INDEN FOR SPILTEKNOLOGI


Real Player Motion (RPM) Tech er en revolutionerende ny animationsteknologi fra EA SPORTS, der leverer det flotteste 'EA SPORTS UFC'-spil nogensinde. Over 5.000 nye animationer er blevet genskabt fra bunden, så du nu kan bevæge dig med flydende bevægelser og frihed som verdens bedste sportsudøvere i UFC. 

BLIV DEN STØRSTE NOGENSINDE


Oplev karrieredelen G.O.A.T. i 'EA SPORTSUFC 3', hvor dine valg uden for oktagonen nu for første gang har betydning for din vej til storhed. Afbalancer din tid i træningslokalet med PR-optrædener, som resulterer i, at din fanbase vokser.

DET KRÆVER KUN ÉT SLAG


I modsætning til alle andre sportsgrene kan sejren i oktagonen ske på et øjeblik. Dubestemmer, hvordan du vil kæmpe, og hvordan du vil vinde! Gør brug af en helt ny række spiltilstande, der er designet til hurtige kampe. Spil Knockout Mode, Submission Shootout, Stand & Bang, eller giv din fighter ubegrænset udholdenhed i Fight Now Custom.