Oplev legendariske amerikanske lastbiler og levereforskellige laster på tværs af solrige Californien og sandy Nevada. American Truck Simulator tager dig med på en rejse gennem de betagende landskaber og almindeligt anerkendte vartegn omkring staterne.


Spilmekanik er baseret på den meget succesrige model fra 'Euro Truck Simulator 2' og er blevet udvidet med nye funktioner, hvilket skaber den mest fascinerende spiloplevelse fra SCS Software.


American Truck Simulator sætter dig i sædet for en chauffør til at leje ind på det lokale fragtmarked, hvilket gør at du arbejder dig op for at blive ejer, og fortsætter med at skabe et af de største transportselskaber i USA.

American Truck Simulator Gold Edition inkluderer:
New Mexico Map DLC

New Mexico bliver den næste kortudvidelse. Vi havde brug for et område, der naturligt ville blande sig med tidligere kort, udvide deres grænser og bringe noget nyt, interessant og attraktivt.


Under oprettelsen af ​​New Mexico hæver vi de standarder, der er fastsat af tidligere indhold. Vi fokuserer mere på "trucker spirit" -oplevelsen, og vi er ligeledes et skridt tættere på virkeligheden. Vi ønsker at vise New Mexico som det er gennem førerens øjne. Udover et helt nyt kort, kan du se frem til helt nye funktioner.

Wheel Tuning Pack DLC
Den ultimative hjultilpasning er her! Mal og tilpas dine møtrikker, skiver, nav og dæk præcis som du vil.!


Wheel Tuning Pack indeholder disse brugerdefinerede hjuldele:Styreoprettelser Pack DLC
Med venligt samarbejde fra Steering Creations, Inc. introducerer vi 20 unikke alternative mønstre af rathjul, omhyggeligt modelleret for at genskabe originalerne i detaljerne.


Formålet med Steering Creations er at levere komfortable, attraktive og personligt styrede hjul til lastbilindustrien; dedikeret til at levere et produkt, der væsentligt forbedrer lastbilchaufførens daglige rejseoplevelse. Denne DLC deler samme lidenskab - at give førerne et bredt udvalg af fysisk afslappende og æstetisk behagelige rathjul.