Der er absolut intet tilbage at erobre. Ingen paladins, dronninger eller gudinder kan stoppe den onde hærs triumferende march, og der vil gå noget tid før den næste generation af helte vil være gamle nok til at slå igen. Så nu er det tid til at den kedsommelige ondskab lægger sin rustning på hylden. Men det ville ikke være Dungeons hvis det ikke ender med det største brag nogensinde!

Mens den Absolutte Ondskab laver en eskursion ind i de uerobrede dybder i sin egen næse – af kedsomhed, selvfølgelig – udbryder der en stor diskussion mellem Thalya og vores elskede fortæller. Hvem vil bryde frem med sejren, når disse to lysende figurer kæmper om sejren om at blive den ultimative kriger på ondskabens slagmark? Det er på tide at finde ud af det...

Med Thalya på frontlinjen og de onde forenede kræfter til at støtte hende, skal spillerne bruge hvert trick i bogen, en gang for alle! Slip  din mørke side løs, ved at skabe et unikt underjordisk tilholdssted fra et stort udvalg af værelser, fælder og strukturer. Skab den mest skræmmende hær, verden nogensinde har set, ved at vælge fra foragtelige skabninger som orker, zombier og mange flere.

Når du har bygget din hær, rejser du dig fra mørket og styrer din hær til lyset af oververdenen, hvor du vil ødelægge alt hvad du støder på.

For første gang i Dungeons-serien, vil du opleve tilfældigt genererede niveauer, så ikke to sessioner er ens - uendelige sjov for enhver ond erobrer!