Baja Edge Of Control HD er en remastered version af det originale off-road racerspil fra 2008. Dette yderst spændende spil har mere end 1000 mil af racerbane i noget af det mest barske terræn som Moder Natur kan byde på. Du skal ræse i stejle bjerge, tykt mudder og dybe kløfter.

Denne HD version understøtter yderst forbedret grafik, samtidig med, at man har sørget for at optimere frameraten i spillet, så du får et flot og flydende billede.

Med mange forskellige køretøjer i 8 forskellige klasser, får du i spillet mange forskellige muligheder for at opgradere din bil og på den måde sørge for, at optimere din valgte bils ydeevne.

Spillere vil kunne teste deres biler i near-vertical Hill Climb udfordringer, head-to-head open class ræs, cirkelræs og den ultimative off-road holdbarhedsudfordring the Baja!

I spillet er der over 100 forskellige baner, fordelt over mange forskellige former for landskaber, hvilket er med til at give dig en nuanceret spiloplevelse. Fysikken i spillet er designet til at give dig en virkelighedsnær spiloplevelse med realistisk styring.

Nøglefunktioner: