Marvel og Capcom har igen sluttet sine styrker sammen for at bringe dig det næste episke kapitel i den eftertragtede serie Marvel vs. Capcom: Infinite!

Universer kolliderer igen
Marvel vs. Capcom: Infinite er forestillet og skabt gennem en delt vision mellem de to firmaer, og Marvel vs. Capcom: Infinite byder på en række af spændende og tilgængelige single player tilstande og masser af multi-player indhold til nye spillere og mangeårige fans.

Udover single player Arcade, Træning og Mission tilstande, vil en visuelt fantastisk og fordybende filmisk historie-tilstand placere spillere i centrum af begge universer, mens de kæmper for overlevelse mod en ildevarslende ny trussel. Marvel vs. Capcom: Infinite er bygget for at fremhæve en kombination af ikoniske steder og og fansenes yndlingskarakterer fra begge universer, inklusiv Captain Marvel og Iron Man fra Marvel series og Ryu og Mega Man X fra Capcom.

Ikoniske helte
Flere karakterer slutter sig til den tidligere præsenterede liste (Captain Marvel, Iron Man, Captain America, Ryu, Mega Man X og Morrigan) i kampen for overlevelse inklusiv Hulk, Thor, Hawkeye, Rocket Raccoon, Chun-Li, Strider, Chris Redfield og Ultron.

Captain Marvel fans, PlayStation 4 er det eneste sted, hvor du vil være i stand til at iføre dig det eksklusive Major Carol Danvers Costume! Før hun reddede universet, var Carol en fuldendt U.S. Air Force pilot, der ofte kunne ses i denne prangende jakke- og solbrille-kombination. Kæmp med stil!