'Blackguards 2' er efterfølgeren til den anerkendte RPG, med de samme velkendte spor af TBS. 'Blackguards 2' vil levere flere hexfield-kampe og en endnu mere brutal historie fyldt med vold og kriminalitet.

Vælg din spillestil: Uanset om du er til frontlinjekampe eller nævekampe, er det helt op til dig, hvordan du vil udvikle din karakter. Hver handling har konsekvenser, så tag dine beslutninger med omhu. Døden kan være lige rundt om hjørnet...

Tre år er gået siden Count Uria's sammensværgelse. Cassia, en ung kvinde af ædel afstamning, har kun ét mål: Hun ønsker at gør krav Hajtronen, uanset prisen...


Desværre er der to problemer, der potentielt kan forhindre hendes planer. Først og fremmest bruger hun sine dage fængslet i et fangehul, og for det andet er der allerede en mand på hendes trone: Marwan.

Hun er heller ikke hverken fascineret af eller klog indenfor spørgsmål om diplomati eller politik, så derfor må hun vælge en mere praktisk tilgang. Hun har til hensigt at bryde ud af fængslet og overvinde Marwan, for selv at få tronen, men til dette har hun brug for stærke allierede. Hun er nødt til at rekruttere en hær af Sellswords og samle de ni hordes Vanquishers, og få dem på hendes side.

Det lyder som en solid plan, ikke?

Men så igen, hvor snedig må man være for at undslippe fangehullets vægge; og hvor hensynsløs må man være at opsøge og rekruttere landets værste skurke?