Fantastisk boks med 5 fede western komedier af og med Bud Spencer og Terrence Hill.

Boksen indeholder følgende titler:

Miami Supercops (Pas på superstrømerne): 
Superstrømerne Spencer & Hill forsøger at finde udbyttet fra et gammelt kup, da en af bagmændende bag det løslades efter at have afsonet en straf på 11 års fængsel. Sportet fører dem til Miami, hvor den skyggede bliver myrdet af en medskyldig fra kuppet, der nu lever fedt af udbyttet under falsk navn. Ingen ved hvem morderen er, men det får superstrømerne naturligvis opklaret, men morderen kan først anholdes efter et forrygende opgør...

Odds & Even (Lige eller ulige): 
Lige eller ulige er som parrets øvrige film, en hurtig og kontant komedie med masser af action og situationskomik. Og det hele er naturligvis krydret med de berømte øretæveuddelinger når parret i fællesskab kommer i konflikt med en større flok banditter. Halvbrødrene Johnny og Charlie Firpo sendes på en hemmelig mission for at afsløre bagmændende bag gangstervældet, der har bredt sig Floridas sports- og spillemiljø..

Super Snooper (Hjælp, jeg ser rødt): 
Morskaben begynder i Miami, da politiaspiranten Dave Speed spillet af den hysterisk morsomme Terence Hill, sendes ud til et øde sumpområde for at aflevere en bøde. Da han kommer derud, udsættes han ved et uheld for et radioaktivt stof, så han udvikler superkræfter!

Han er nu i stand til at flytte genstande ved tankens kræft, løse mystiske forbrydelser, forhindre trafikulykker, løbe ligeså stærkt som en bil og gribe kugler med tænderne! Hans nye superkræfter kan dog også skabe problemer for ham ? de svigter ham nemlig fuldstændig, hvis han ser noget rødt! Uanset om det er en smuk pige med en rød badedragt eller et rødt lyskryds! Når det sker, bliver hans ven og overordnede i politistyrken rasende?

Thieves And Robbers (Tyve og røvere): 
Tyve Og Røvere" foregår i Miami og handler om den hårdtprøvede betjent Parker (Bud Spencer), der ikke blot har kone, hund, og fem børn, men også en hjemmeboende svigerinde. Udover det får han konstant sin ferie ødelagt, fordi han bliver sendt ud for at fange den lille og uinteressante tyveknægt Roma (Tomas Milian), som aldrig så snart han er blevet fanget, stikker af igen. Under en af disse flugter bliver tyveknægten vidne til et mafiamord og jaget af hele mafiaen lader han sig frivilligt fange af politimanden igen. Det er nu op til politimand og tyveknægt at holde sig i live, indtil de når tilbage til Miami!

Who Finds A Friend Finds A Treasure (Fingrene væk fra øen):
Terrence Hill og Bud Spencer er tilbage og deler denne gang skærmen i den vildeste komedie, som foregår lige efter slutningen på anden verdenskrig.

I håbet om at finde en begravet skat på en øde ø, prøver Hill at stikke af med Spencers båd, men efter et slagsmål ender de begge i vandet. Da de endelig kommer i land på øen, møder de både indfødte, slavehandlende pirater og en krigsglad deling japanske soldater, der ikke har opdaget krigen er ovre!

Men bare rolig - alle disse fjendtlige mennesker på krigsstien gør bestemt ikke skattejagten kedeligere!