5 af Bud Spencer og Terrence Hill's komedie klassiker, samlet i èn boks. Boksen indeholder følgende 5 titler:

Banana Joe:
Joe er en primitiv og godmodig mand, der bor i en tropisk landsby. Da han besøger den lokale handelsstation, får han at vide, at han skal have en tilladelse for at handle med bananer. For at fremskaffe det vigtige stykke papir tager han af sted til storbyen. På rejsen oplever han mange spændende ting, han ikke er vant til - blandt andet fjernsyn, banditter og kærligheden i form af en sexet natklubsangerinde. Da han kommer hjem fra den begivenhedsrige rejse, har mafiaen overtaget kontrollen med hans landsby. Men det vil Joe ikke finde sig i - han begynder nu at uddele øretæver i stor stil!

Crime Busters (Pas på, politiet kommer):
Slagsbrødrene Wilbur Walsh og Matt Kirby slår pjalterne sammen og planlægger at røve et supermarked, men planen går så skævt, at de to småforbrydere i stedet ender med at melde sig ind i politikorpset! Og med Walsh og Kirby på gadepatrulje er det ikke længere sagen at være forbryder - medmindre man godt kan lide at få et ordentlig lag tæsk. 

Double Trouble (Angreb er det bedste forsvar):
De rige fætre Antonio og Sebastiano Coimbra er forretningsmænd fra Brasilien. De lever i frygt, fordi to lejemordere er efter dem! For at narre de to lejemordere, leder de efter et par dobbeltgængere. Greg Wonder (Bud Spencer), en småkriminel saxofonspiller og Elliot Vance (Terence Hill), som er stuntmand, ligner Coimbra fætrene på en prik. For at udføre det farlige job som dobbeltgængere, bliver de lovet 1 million dollars - hver! På én dag bliver Greg og Elliot rige millionærer. Men stuepigerne er fuldstændig forvirrede. Pludselig har deres velopdragne og normalt kultiverede chefer fået frygtelige bordmanerer og en enorm appetit. Og lejemorderne får deres livs største chok! Spencer og Hill er simpelthen bare Spencer og Hill, som gør det, de er bedst til - nemlig falde-på-halen komedie med et twist af wrestling ekspertise. Slutresultatet er et energimiks af jernknytnæveslag og klyng-dem-op i bedste falde-på-halen stil.

Even Angels Eat Beans (Også engle spiser bønner):
To flinke fyre, bryderen Charlie Smith og ismanden Sonny, bliver af en lokal gangsterboss, Don Angelo, fejlagtigt taget for at være to dødsensfarlige gangsterhåndlangere. For at redde deres skind begynder Charlie og Sonny at arbejde for Don Angelo, men kun en række heldige tilfælde sørger for, at de godhjertede fyre ikke bliver afsløret. Da maskerne endelig falder, må Charlie og Sonny til gengæld slås for deres liv, samtidig med at politiet fører en nådesløs krig imod gangsterne.

Go For It (Cement i armen):
Doug (Bud Spencer) og Rosco (Terence Hill) er to lykkesmede, som bliver forvekslet med et par CIA-agenter og snart udstyres med alle CIAs tekniske finurligheder for at klare en speciel sag: De skal stoppe den forbryderhjerne, der planlægger at stjæle USAs nyudviklede rumfærge. Jagten bringer dem bl.a. igennem et tivoli, en natklub og en limfabrik, hvilket naturligvis fører masser af destruktion med sig.