I årenes løb har Sam og Dean Winchester kæmpet mod alle mulige former for overnaturlige kræfter. Nu står de to dedikerede brødre sammen med deres tilbagevendte mor, Mary, og Castiel, over for Lucifer i egen høje person - på samme tid som Crowley og The British Men of Letters.

01: Keep Calm and Carry On
02: Mamma Mia
03: The Foundry
04: American Nightmare
05: The One You've Been Waiting For
06: Celebrating the Life of Asa Fox
07: Rock Never Dies
09: First Blood
10: Lily Sunder Has Some Regrets
11: Regarding Dean
12: Stuck in the Middle (With You)
13: Family Feud
14: The Raid
15: Somewhere Between Heaven and Hell
16: Ladies Drink Free
17: The British Invasion
18: The Memory Remains
19: The Future
20: Twigs & Twine & Tasha Banes
21: There's Something About Mary
22: Who We Are
23: All Along the Watchtower