Need for Speed™, en af verdens mest populære spilserier, vender nu tilbage med fuld fart i det nye, storslåede og actionbaserede bilspil: Need for Speed Payback!

Du og dit mandskab bliver genforenet i Fortune Valleys underverden i forsøget på at få hævn over The House – et brutalt kartel, som styrer byens kasinoer, kriminelle og politistyrker. I dette korrupte gambler-paradis er risikoen høj, indsatserne er mange og i sidste ende er det altid The House, der vinder. Spil et stort udvalg af udfordringer og events i de karakteristiske roller Tyler "The Racer", Mac "The Showman" og Jess "The Wheelman".
Hver enkelt karakter kastes ud i spændende løb, missioner og udfordringer for at gøre sig fortjent til respekten fra Valleys underverden.
Er du klar til at blive en del af det ultimative ræs, i forsøget på at overvinde The House?


Din bil er udgangspunktet for alt, hvad du foretager dig; din bedste ven, din trofaste makker og dit vigtigste element. Sammensæt unikke køretøjer med omfattende justeringsmuligheder til både bilernes udseende og ydeevne.
Pres motoren til grænsen, mens du forsøger at undslippe politiet i episke biljagter. Kæmp kofanger mod kofanger med andre kørere, både på og udenfor asfalten - lad hjulene skride gennem dale, ørkener, bjerge og den indre by. Hæv indsatsen ved at vædde endnu flere in-game-penge på løb, udfordringer og missioner for at øge dine gevinster – men husk: risikoen er stor, og faren for at tabe det hele lurer bag hvert hjørne...

Gå online via Autolog-systemets anbefalinger og konkurrer mod både dine venner og – for første gang nogensinde – potentielle rivaler. Din personlige rangliste vil blive fyldt med spillere på samme niveau som dig selv, så du kan se din egen placering i forhold til racere overalt på kloden. 


NØGLEFUNKTIONER