Bryd igen ud af fængsler i 'The Escapists 2'. Som spiller er det dit ansvar at sørge for, at din karakter får gode egenskaber i spillet. Dette kan du gøre gennem eksempelvis træning, hvor du booster din karakters styrke eller ved at læse i biblioteket, hvilket vil give din karakter et boost til dens intellect.

Den ultimative fængsel sandbox
Sæt det hele på spil, for at se om du kan bryde ud af de mest sikre fængsler i verden. Udforsk de største fængsler til dato ved at gå på opdagelse på de forskellige etager, tag eller i tunneler under jorden. Du bliver nødt til at følge reglerne i fængslet ved at møde op til navneopråb, passe dit fængselsjob og følge de strenge rutiner, alt imens du planlægger den perfekte flugt.

Saml dit flugthold
Du kan nu spille sammen med op til 3 af dine venner, hvilket gør dig i stand til at planlægge de vildeste flugtforsøg til dato! Gå online eller spil sammen i sofaen for bedre at kunne planlægge jeres luskede flugt. Ved at arbejde sammen kan i lave utroligt dristige planer og derefter udføre dem.

Gør dig klar til kamp
The Escapists 2 introducerer et helt nyt kampsystem, for at gøre hver seneste fængselskamp endnu mere interaktiv og spændende. Du bliver nødt til at blokere slag og lave lange kæder af angreb, imens du går rundt om dit mål, så du kan få en fordel i kampen. Husk på at besøge træningssalen i fængslet, så du kan opbygge nogle muskler før kampen.

Funktioner